Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ: Στους ρυθμούς της ΑΕΚ

Create: 08/27/2019 - 02:46

Στην Πάφο ξεχνάνε  την πρεμιέρα στο «Αμμόχωστος» και το  νικηφόρο ματς με την Σαλαμίνα όπου κέρδισαν με 1-2 και επικεντρώνεται στην αναμέτρησης της Παρασκευής με την ΑΕΚ στο «Στέλιος Κυριακίδης». Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σαιζόν και στην Πάφο ο κόσμος ζεί και αναπνέει για το παιχνίδι, αφού η νίκη στην πρεμιέρα ανέβασε την ψυχολογία. Ενώ θέλει να δεί ζωντανά και από κοντά τα φετεινά αποκτήματα αλλά και την ίδια την ομάδα σε παιχνίδι πρωταθλήματος.

Το μυαλό πλέον όλων βρίσκεται στο ματς της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ, όπου αυτή δεν είχε παιχνίδι στην πρεμιέρα λόγω αναβολής Ευρώπης.

 Ο Ζέλικο Κόπιτς έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα στον αγώνα της πρεμιέρας, εντόπισε τις αδυναμίες της ομάδας, ώστε να δουλέψει και να τις διορθώσει για την συνέχεια του Πρωταθλήματος. Παράλληλα έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την αποδοτηκότητα της επιθετικής του γραμμής. Εκεί όπου δεσπόζει η φυσιογνωμία των Νέμετς και Μπεριγκό. Αμφότεροι σκόραραν στην πρεμιέρα και απέδειξαν με το «καλημέρα» ότι έχουν το τέρμα στο πετσί τους.

Μετά το ματς της προσεχής Παρασεκυής (19.00) θα υπάρξει διακοπή στην παγκύπριο πρωτάθλημα λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας στο Euro 2020 και θα είναι σημαντικό η Πάφος να πετύχει δεύτερη σερί νίκη και να πάει στην διακοπή με πιο καθαρό μυαλό και να ανασυνταχθεί, αναμένοντας και τις τελευταίες μετεγγραφικές προσθήκες.