Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ FC: Κέρδισε τις εντυπώσεις και άφησε υποσχέσεις

Create: 08/15/2020 - 14:52

Κέρδισε τις εντυπώσεις  και άφησε υποσχέσεις η Πάφος στο φιλικό με την Ανόρθωση. Σε ένα παιχνίδι που έμεινε στην ισοπαλία χωρίς τέρματα, η Πάφος έδειξε ότι είναι μια δεμένη  και ποιοτική ομάδα, είχε καλά πατήματα και ξέρει τι θέλει μέσα στο παιχνίδι. Αυτό απόρροια του γεγονότος ότι η ομάδα δεν «ξηλώθηκε» από την αρχή, κράτησε ένα καλό κορμό και με τις επεικείμενες μετεγγραφές θα γίνει πιο ισχυρή.

Η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Με τις προσθήκες που θα γίνουν θα γίνει πανίσχυρη

Υπάρχουν παίκτες στην ενδεκάδα, όπως οι Αραγιούρι και ο νεαποκτηθείς Τσέχος αμυντικός Κβίντα, ο Ρούτκο κάτω από τα δοκάρια, η ομάδα έκλεισε στο κέντρο της άμυνας.

Οι Βαλεριανός, Βαλακάρι, Πάντσεον, Αγκούλο μεσοεπιθετικά η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να κρατήσει μπάλα και να κάνει παιχνίδι. Η επιθετική τριπλετα με τους Βα, Μπεριγκό και Καμπράλ είναι ικανοί για να δημιουργήσουν ρήγματα και προϋποθέσεις για το γκολ.

Χαρακτηριστικό ότι από αυτό το φιλικό, έξι παίκτες ενδεκάδας είναι αριστεροπόδαροι. Ο λόγος για τους Κβίντα, Βαλεριανό, Πάντσεον, Αγκούλο, Καμπράλ και Βαλακάρι που παίζει με τα δύο πόδια.

Οι συνθέσεις:

Ανόρθωση: Παπαδόπουλος, Σελίν, Κορρέια, Γκαλίτσιος, Σίλντενφελντ, Νταουσβίλι, Χουσμπάουερ, Μαργκάσα, Καλτσάς, Οκριασβίλι, Ελουντού.

Στον πάγκο: Ρώσσος, Μικάι, Αμπαρτζουμιάν, Πηλέας, Π. Αρτυματάς, Κορρέα, Κουμπαρής, Καφατάρης, Κατσαράβα, Γεωργαλλίδης, Κ. Αρτυματάς, Διάκος, Παρούτης.

Πάφος: Ρούντκο, Βαλεριάνος, Κβίντα, Αραγιούρι, Βαλακάρι, Πάντσεον, Ανγκούλο, Βα, Καμπράλ, Μπεριγκό, Σεργίου

Στον πάγκο: Πέτρου, Φυλακτού, Πανός, Ράκελς, Μέρφθ, Άφι, Αντωνίου, Σαν Ρομάν.