Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πισωγύρισμα η ήττα από την ΑΕΛ.

Create: 01/09/2019 - 01:36

Στην Πάφο η ήττα από την ΑΕΛ ήταν πισωγύρισμα. Μπορεί να ήταν το τέταρτο σερί παιχνίδι κόντρα σε ομάδες της εξάδας όμως πριν από το παιχνίδι η Πάφος είχε απαιτήσεις. Τελικά η ομάδα ήταν κατώτερη από προηγούμενες εμφανισεις της, αλλά φάνηκε ότι οι παίκτες ήταν επηρεασμένοι αρνητικά από τον θόρυβο γύρω από το παιχνίδι με την ΑΕΚ.  Μια ηττα η οποία κρατεί την ομάδα ξανά στα χαμηλά διαζώματα ης βαθμολογίας, την ωρα που ήταν έτοιμη για να ξεφύγει βαθμολογικά.

Στην Πάφο πάντως δηλώνουν ότι τίποτα επιλείψιμο όσο αφορά τον 17χρονο Ζαντή που έπαιξε ως αλλαγή κόντρα στην ΑΕΚ. Ο παίκτης εγγράφηκε κανονικά από τον περασμένο Ιουλίο και δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία. Όμως θα υπερασπιστούν τα δικαιώματα τους νόμιμα στην δικαστική της ΚΟΠ.

Επιβάλλεται όμως  αγωνιστικά να αφήσουν στην άκρη το  πιο πάνω θέμα αλλά και να μην σκέφτονται την ήττα από την ΑΕΛ. Η ομάδα πρέπει να κοιτάξει μπροστά και να ψάξει να πάρει γρήγορα βαθμούς για να ξεφύγει από τα χαμηλά διαζώματα της βαθμολογίας.

Στο προσκήνιο είναι ένα πιο βατό πρόγραμμα, το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτεί και μέσα από τα επόμενα παιχνίδια να πάρει βαθμούς.

Αρχής γενομένης από τον ερχόμενο αγώνα με αντίπαλο την Σαλαμίνα στο Παφιακό. Το παιχνίδι είναι στα μέτρα της Πάφου και πρέπει να το κερδίσει πάση θυσία. Οποιονδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη θα είναι καταστροφικό για την Πάφο.

Η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει στην τακτική και στο τελείωμα των φάσεων.

Ο Ζέλικο Κόπιτς μαζί με τους συνεργάτες του παρακολούθησαν την Σαλαμίνα κόντρα στον Απόλλωνα και κράτησαν αρκετές σημειώσεις.

Οι Νέμετς και Ζάντερ στην ίδια φάση δέχθηκαν κίτρινη κάρτα, ο πρώτος για διαμαρτυρία και ο δεύτερος για φάουλ.   Και οι δυο συμπλήρωσαν 3 και χάνουν τον αγώνα της Πάφου με την Σαλαμίνα. Η τεχνική ηγεσία πάντως έχει αρκετή δουλειά αυτή την εβδομάδα αφού πρέπει να ετοιμάσει τους παίκτες του τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά μετά και τα όσα προηγήθηκαν την περασμένη εβδομάδα.